Boef, ook wel bekend als Soufiane El Khalidi, is een van de meest invloedrijke en opkomende rappers in Nederland. Met zijn unieke verhaal, authentieke stijl en onverzettelijke drive, heeft hij zich opgewerkt tot een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten in het genre van Hip-Hop.

Boef groeide op in een kansarme buurt in Rotterdam, maar liet zich niet uit het veld slaan. Al op jonge leeftijd begon hij met rappen als uitlaatklep voor zijn emoties en ervaringen. Met zijn optredens tijdens zijn Zonamo sessie in 2015 wist hij een groeiend publiek te vergaren en uiteindelijk wist hij zich op te werken tot een bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene.

Boefs muziek wordt gekenmerkt door zijn unieke stijl en authentieke verhaal. Zijn teksten gaan over zijn persoonlijke ervaringen, zoals groot worden in een kansarme buurt en de strijd om succes te behalen. Dit maakt zijn muziek relatable voor veel mensen en heeft hem een groeiend aantal fans opgeleverd. Luister naar de muziek van Boef voor een uniek verhaal in de Nederlandse Hip-Hop scene. In maart 2017 kwam Boefs debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit, wat binnen twee maanden een platina status bereikt.

Boef houdt zich niet alleen bezig met zijn muziekcarrière. Zijn drukke leven legt hij vast door middel van zijn vlogs. Op zijn YouTube kanaal bereikt hij inmiddels meer dan 1,5 miljoen volgers en de vlogs worden ontzettend goed bekeken.

Video’s

Wat kost Boef?

De prijs van Boef zit ongeveer op € 10.000,- tot € 15.000,- en is afhankelijk van het type evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Rapper Boef boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Boef. Wil je rapper Boef boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: € 10.000 – € 15.000

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige rapper
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA