THE TRIBUTES

Akoestische Jam & Party coverband, gegarandeerd muzikaal vuurwerk!

Deze populaire semi-akoestische coverband maakt ‘guilty pleasure’ songs weer onschuldig. Laten ook je oma dansen en je vader een traantje wegpinken tijdens een ceremonie-ballade. Met hun unieke rauwe akoestische versterkte sound, waarvan de muzikanten ook spelen bij o.a. Suzan & Freek, Marco Borsato, Dotan en Lil Kleine, krijg je gegarandeerd muzikaal vuurwerk en/of kippenvel op je gelegenheid.

Met percussie, een digitale kickdrum en een flinke dosis energie doet The Tributes niet onder voor een vijfmans band. Bovendien weet deze band altijd weer een persoonlijke en intieme sfeer te creëren, hoe groot het publiek ook is. Maar wil je het grootser aanpakken boek dan The Clubbing Tributes, dit is een uitbreiding met een drummer die digitale beats maakt. Of wil je het juist kleiner? Dan hebben we ook de optie als akoestisch duo.

Middels verzoekjes vanuit het publiek bedenken zij ter plekke nieuwe medleys. Join the show, ook als je zelf wilt meezingen. Om ervoor te zorgen dat het feest niet mee pauzeert tijdens een vlammende live-set heb je de keuze om het vlekkeloos over te laten lopen in DJ-sets om zo de energie vast te houden. Voordat de laatste noot heeft geklonken laten zij het zelf soepel overgaan. Zo hou je voor alles 1 contactpersoon en sluit het naadloos aan.

Ze gaan geen vaste setlijst afwerken, maar ECHT muziek maken vanuit intuïtie op het allerhoogste niveau. Elk genre maken ze zich eigen. Alles kan, (bijna) alles mag. Je hoeft daarom ook geen repertoirelijst te zien; geef je muziekvoorkeuren door en voor de rest voelen zij aan wat ze moeten spelen om het publiek voor zich te winnen.
Zorg dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en boek The Tributes!

The Tributes zijn te boeken als duo of trio en optioneel ook nog met drummer en/of DJ. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

THE-TRIBUTES-1

Info

Bezetting

2, 3 of 4 personen

Genre

Pop, Dance, Akoestisch, Guilty Pleasures, Top 40

Speelduur

3 x 45 minuten

Optioneel

Geluidstechniek
Allround DJ
Drummer
Podium

VRAAG OFFERTE AAN