DJ JOOST VETTER

Veelzijdige & talentvolle DJ – geschikt voor elk evenement!

DJ Joost Vetter weet als geen ander het publiek naar zijn hand te zetten en het feest gaande te houden tot in de late uurtjes. Met zijn brede en fijne smaak – soulful en feelgood house, disco en uplifting 90’s – is Joost Vetter bij vele gerenommeerde evenementen niet meer weg te denken. We noemen een Frits Friday, Borrel071, Borrel030, Foodhallen, Kanarie Club, Waag, Beachclub O en Dansen Bij.

Deze ‘new kid on the block’ heeft talent! En dat blijft dan ook niet onopgemerkt. Zo werd hij dit jaar gevraagd om te draaien op de catwalk van Fashion Week Amsterdam. Ook gaf hij een memorabele gig op de Prinsengracht tijdens Koningsdag.

Joost Vetter is de perfecte DJ voor een festival, bedrijfsevenement, bruiloft of borrel. Het is een leuke kerel, hij voelt de sfeer perfect aan en speelt snel in op het publiek. Verzoekjes zijn geen probleem. Ook heeft hij veel ervaring met live-muzikanten en weet hij als geen ander de chemie tussen de DJ & muzikant te vertalen naar een volle dansvloer.

Een optreden van DJ Joost Vetter is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Foto's

Info

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround, Dance, R&B, House, Deep House, Lounge, Commercieel, Club

Speelduur

in overleg

Optioneel

Geluidstechniek
Saxofonist
Percussionist
MC

VRAAG OFFERTE AAN