DJ JOHNNY G

Een echte entertainer, allround DJ en presentator!

Nog voor kleine Johnny kon lopen kon hij al de radio aanzetten. Muziek is zijn passie en die passie deelt hij graag met anderen. Van schoolfeestjes naar studentenfeesten tot aan vaste DJ in een discotheek. Al 18 jaar gaat er bijna geen weekend voorbij of hij is wel ergens achter de draaitafels te vinden.

Zo werkte hij onder meer 3 maanden in Mallorca en in Duitsland als vaste DJ van toonaangevende clubs. Vanuit werd hij het vaste gezicht in Club Merlijn, welke hij al meer dan 10 jaar aan de top weet te houden.

Johnny G is een echte entertainer. Hij is een allround DJ en beheerst vrijwel elke stijl; van Dance naar Urban en van de Sixties tot de Top40. Hij voelt zijn publiek feilloos aan en kiest de perfecte nummers voor het type feest. Daarnaast weet hij het feest compleet te maken met zijn energieke manier van presenteren. Johnny G wil echt de voetjes van de vloer en neemt zijn publiek mee op een muzikale reis.

Een optreden van DJ Johnny G is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist of percussionist. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Foto's

Info

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround, Dance, R&B, House, Deep House, Lounge, Commercieel, Club

Speelduur

in overleg

Optioneel

Geluidstechniek
Saxofonist
Percussionist

VRAAG OFFERTE AAN