DJ HENDRICK MARRON

Deze jonge, talentvolle allround DJ/producer is een echte ‘rising star’ !

Hendrick Marron is een jonge, talentvolle DJ/Producer uit Nederland met een grote liefde voor dancemuziek. Met zijn muziek neemt hij de menigte mee en brengt ze in extase. Zijn sublieme nummerkeuze en professionele mix-vaardigheden brengen sensatie onder het publiek – de juiste nummers op het juiste moment!

Hendrick Marron is erg flexibel en draait op de meest uiteenlopende evenementen; van hockeyfeesten tot bruiloft, van bedrijfsborrel tot een eindexamenfeest.

Hendrick Marron ontdekte zijn liefde voor muziek al op jonge leeftijd. Als klein jongetje van 8 speelde hij danceliedjes mee op de piano en een paar jaar later ontstond zijn passie voor het DJ’en. De combinatie van talent en een enorme drive om beter te worden hebben ertoe geleid dat hij momenteel een echte opkomende DJ is! Niet voor niets speelde hij al met grote namen als de Partysquad, Justin Mylo, Mesto, La Fuente!

Een optreden van Hendrick Marron is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist of percussionist. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Foto's

Info

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround, Dance, R&B, House, Deep House, Lounge, Commercieel, Club

Speelduur

in overleg

Optioneel

Geluidstechniek
Saxofonist
Percussionist

VRAAG OFFERTE AAN