BEATSCLASSICS

Op zoek naar een opzwepende live-act met zeer ervaren muzikanten?

Beatsclassics zorgt ervoor dat elk evenement of feest tot leven komt! Een DJ gecombineerd met professionele muzikanten (zangeres, saxofonist en percussionist) zetten een show neer waarin klassiekers en eigentijdse hits worden omgetoverd tot pompende floorfillers. Door de dynamische mix van vocals, visuals, live gemixte beats, percussie en sax is de dansvloer in no time gevuld. Stilstaan is geen optie.

De bezetting van Beatsclassics bestaat uit een DJ, saxofonist, zangeres en een percussionist. Alle bandleden zijn professionele muzikanten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld en van elk optreden een dynamische show maken.

Beatsclassics kan geboekt worden voor feesten, evenementen, bruiloften en festivals en is meer dan een doorsnee coverband. Beatsclassics speelt weliswaar ook covers, maar geeft er met vette samples en de allerbeste dancetracks als basis een geheel eigen draai aan.

Indien er ook een diner voorafgaat aan het feest heeft Beatsclassics de mogelijkheid om loungemuziek ten gehore te brengen. Dit biedt een enorme meerwaarde boven een achtergrondmuziekje, omdat er op bescheiden wijze toch veel op het podium gebeurt.

Een optreden van Beatsclassics is ook uit te breiden met een allround DJ. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

4 personen

Genre

Pop, Dance, Danceclassics, Top 40

Speelduur

3 x 45 minuten

Optioneel

Geluidstechniek
Allround DJ

VRAAG OFFERTE AAN